Stranica nije pronađena.

Zaštita privatnosti na internetskim stranicama Zaštita Inspect d.o.o.

Prilikom pregledavanja internetskih stranica Zaštita Inspect d.o.o., www.zastitainspect.com, ne prikupljaju se osobni podaci koji bi omogućili Vašu osobnu identifikaciju. Ako nam je za pružanje određene usluge potreban Vaš osobni podatak, posebno ćemo Vas upozoriti.

Primjenom kolačića na našoj internetskoj stranici možemo prikupljati podatke o Vašem računalu koji mogu uključivati IP adresu, tip preglednika, ime domene, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Primjena kolačića na stranici www.zastitainspect.com omogućena je samo u slučaju ako ste nam za takvu aktivnost dali Vašu privolu prihvaćanjem kolačićima.

 

Što su kolačići

Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke koji se spremaju lokalno u memoriju Vašeg web preglednika prilikom pregledavanja internetske stranice, a koriste se za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica, bolje korisničko iskustvo te omogućuju analitiku posjeta web stranice i napredno online oglašavanje.

 

Vrste kolačića

Kolačići koji se koriste na internetskim stranicama Zaštita Inspect d.o.o. podijeljeni su u dvije kategorije:

  • Nužni kolačići ili strogo potrebni kolačići su kolačići koji se upotrebljavaju kako bi stranica funkcionirala i ne mogu biti isključeni. Obično se postavljaju kao reakcija na radnje koje ste napravili te predstavljaju zahtjev za uslugama kao što su popunjavanje obrazaca. Vašem pregledniku možete zadati da Vas obavijesti o korištenju ili blokira ove kolačiće, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.
  • Statistički kolačići ili kolačići izvedbe omogućuju nam praćenje broja posjeta i izvore prometa kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati izvedbu naše web stranice. Oni nam pomažu saznati koje stranice su popularne odnosno manje popularne. Pomažu nam vidjeti kako se posjetitelji kreću na web stranici. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju su agregirane i stoga anonimne. Nećemo znati kada ste posjetili našu stranicu ako ne dozvolite ove kolačiće.

Statistički kolačići su takozvani kolačići treće strane te se u tu svrhu koristimo uslugama posebnih online servisa kao što je Google Analytics.

Kategorija kolačića Naziv kolačića Izvor Namjena kolačića Trajanje
Nužni kolačići has_js - cookie zastitainspect.com Omogućavanje normalnog funkcioniranja web stranice Do zatvaranja preglednika
Statistički kolačići

_ga

_gat

_gid

Google Analytics Pregled statistike posjećenih web stranica Zadnja posjeta web stranici + 26 mjeseci

 

Uključivanje i isključivanje kolačića

Na internetskoj stranici Zaštita Inspect d.o.o. korisnik u svakom trenutku može isključiti ili uključiti kolačiće promjenom postavki u svom pregledniku.

Svrha kolačića je poboljšanje i omogućavanje upotrebe naših internetskih stranica, stoga imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u Vašem pregledniku.

 

Dodatno se informirajte

https://policies.google.com/privacy - Googleova pravila o privatnosti

https://policies.google.com/technologies/types?hl=hr - Vrste kolačića koje upotrebljava Google

 

U slučaju pitanja molimo kontaktirajte nas na zastitainspect@gmail.com

ZAŠTITA INSPECT

Osnovna djelatnost tvrtke su poslovi zaštite na radu, zaštite od požara i zaštita okoliša. Politika kvalitete tvrtke Zaštita Inspect d.o.o. usmjerena je na pružanje kvalitetne usluge te stjecanje povjerenja kupaca.

Tvrtka Zaštita Inspect d.o.o. obvezuje se na dobru profesionalnu praksu i kvalitetu ispitivanja.

Kontaktirajte nas

ZAŠTITA INSPECT d.o.o.
Put Bioca 2a
22000 Šibenik

Mob: 098 174 2610

Tel: 022 310 783

Fax: 022 310 784

  zastitainspect@gmail.com