Stranica nije pronađena.

Specifikacija
Vrsta sredstva za gašenje voda / pjena
Količina sredstva za gašenje 15 l

Vatrogasni aparat za gašenje početnih požara s punjenjem od 15 litara vode. Sastoji se od spremnika s poklopcem, D tlačnom cijevi dužine 3 metra, D mlaznicom promjer usnaca 4 mm i nosača za cijev.

Spremnik je izrađen od kvalitetnog pocinčanog lima koji je izvana zaštićen pokrivnom bojom RAL 3000, čime nastaje zaštitni sloj koji omogućava dug vijek trajanja spremnika bez obzira na uvjete smještaja. Glavni dijelovi sisaljke izrađeni su od aluminija, što osigurava visoku kvalitetu i dugotrajno korištenje.

NAČIN UPORABE: Spremnik napuniti vodom te pomoću ručne pumpe stvara se tlak koji omogućava izbacivanje sredstva za gašenje iz spremnika.

PRIMJENA: Vatrogasni aparat V15 namijenjen je prvenstveno za lokaliziranje i gašenje malih šumskih požara, a najčešće se koristi za obuku vatrogasnih postrojbi, te razna vatrogasna natjecanja. Specifikacije brentače V15, zadovoljavaju zahtjeve iz Priručnika za vatrogasna natjecanja u Republici Hrvatskoj i koristi se za natjecanja vatrogasne mladeži.

OPREZ!
Nije za gašenje požara električnih uređaja.

Pošaljite nam upit

Image CAPTCHA

ZAŠTITA INSPECT

Osnovna djelatnost tvrtke su poslovi zaštite na radu, zaštite od požara i zaštita okoliša. Politika kvalitete tvrtke Zaštita Inspect d.o.o. usmjerena je na pružanje kvalitetne usluge te stjecanje povjerenja kupaca.

Tvrtka Zaštita Inspect d.o.o. obvezuje se na dobru profesionalnu praksu i kvalitetu ispitivanja.

Kontaktirajte nas

ZAŠTITA INSPECT d.o.o.
Put Bioca 2a
22000 Šibenik

Mob: 098 174 2610

Tel: 022 310 783

Fax: 022 310 784

  zastitainspect@gmail.com